Verkeersborden

Verkeersborden, ook wel verticale signalisatie genoemd, zijn bedoeld om de weggebruikers te informeren en te begeleiden en worden ingezet om het verkeer op de weg te regelen. Bij ons kan u terecht voor een vakkundige plaatsing van reglementaire verkeersborden, al dan niet gemonteerd op paal.  

Onze verkeersborden met CE kwaliteitslabel zijn vervaardigd uit aluminium en voorzien van een reflecterende folie om de borden ook ‘s nachts leesbaar te maken voor de weggebruikers. Er bestaan vele soorten verkeersborden: gevaarsborden, voorrangsborden, verbodsborden, gebodsborden, borden betreffende het stilstaan en parkeren, aanwijzingsborden, onderborden en zoneborden. Hier kan u een overzicht raadplegen.

Verkeersborden op de openbare weg dienen te voldoen aan de standaardbestekken van de Belgische Gewesten (Vlaanderen, Brussel, Wallonië). In Vlaanderen is dat het Standaardbestek 250 voor wegenbouw van het Agentschap Wegen en Verkeer. Verkeersborden in overeenstemming met dit bestek worden verkeersborden van het Type SB250 genoemd. In Wallonië is het typebestek Qualiroutes van toepassing en spreken we van verkeersborden van het Type 2000. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het Typebestek 2015 van toepassing. Deze verkeersborden kunnen door middel van aluminium beugels gemonteerd worden op een gegalvaniseerde verkeersbordpaal, al dan niet gelakt.

Voor private terreinen kan u daarnaast ook opteren voor platte aluminium borden die uitermate geschikt zijn voor bevestiging op muren en hekwerk. Indien u iets zoekt op maat; een gepersonaliseerde tekst, een eigen ontwerp of een niet-standaard formaat, kunnen wij het bord volledig personaliseren. Contacteer ons voor maatwerk.

 

 

Uw specialist

Safety and Spray Technics helpt u om de veiligheid in en rond uw bedrijf of bedrijfsterrein te optimaliseren.

Indien gewenst kan u altijd een beroep doen op onze ervaren vakmensen, zij zorgen voor een professionele installatie zodat u op beide oren kan slapen.

 

Ons Kantoor

Ambachtenlaan 54
3001 Heverlee
België
+32(0)16/400611
BE 0537 313 088

Kantooruren

Ons team staat klaar om u verder te helpen!

  • Maandag - Donderdag: 08u30 - 17u00
  • Vrijdag: 08u30 - 14u30
  • Zaterdag - Zondag: Gesloten