Aanrijdbeveiliging

Met aanrijdbeveiliging beschermt u zowel uw infrastructuur als uw personeel. Daarnaast bespaart u heel wat geld indien het toch tot een aanrijding zou komen en verlaagt u het risico op ernstig letsel.

Wij kiezen ervoor om enkel met de meest gerenommeerde fabrikanten samen te werken zodat wij ten allen tijde de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen.

Een heel deel van onze producten zijn zowel te verkrijgen in een stalen uitvoering als in een kunststoffen uitvoering. Een groot voordeel van aanrijbeveiliging in kunststof is dat dit materiaal licht flexibel is. Hierdoor wordt de impact bij een aanrijding beter opgevangen dan bij een stalen versie en zal de schade aan de vloer meestal veel kleiner zijn.

In ons gamma bevinden zich onder meer veiligheidshekken en -barrières, poortjes, beugels, stootpalen, stootbalken, rekbescherming, kolombescherming, hoekbescherming, kabelbescherming, muurbescherming. Voor een greep uit ons aanbod kan u steeds een kijkje nemen in onze webshop.

Alle vormen van aanrijdbeveiliging kunnen door ons geplaatst worden. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek bij u ter plaatse kan u ons steeds contacteren via mail of het contactformulier.

 

Uw specialist

Safety and Spray Technics helpt u om de veiligheid in en rond uw bedrijf of bedrijfsterrein te optimaliseren.

Indien gewenst kan u altijd een beroep doen op onze ervaren vakmensen, zij zorgen voor een professionele installatie zodat u op beide oren kan slapen.

 

Ons Kantoor

Ambachtenlaan 54
3001 Heverlee
België
+32(0)16/400611
BE 0537 313 088

Kantooruren

Ons team staat klaar om u verder te helpen!

  • Maandag - Donderdag: 08u30 - 17u00
  • Vrijdag: 08u30 - 14u30
  • Zaterdag - Zondag: Gesloten